Over MiboO

Instituut voor RT en Bijles aan kinderen uit het basisonderwijs

MiboO – Instituut voor Bijles Basisonderwijs Oosterhout en Breda – is een instituut dat bijles aanbiedt voor leerlingen uit het basisonderwijs.

MiboO is een instituut dat haar eigen methode heeft ontwikkeld – de MiboO Methode – met betrekking tot bijles voor leerlingen in het basisonderwijs.

De gestructureerde aanpak van Toetsing, Advies-behandelingsplan en Bijlesprogramma biedt voor zowel de leerling als de ouders een prettige houvast en leidt tot de gewenste resultaten voor uw kind.

MiboO is in 2012 opgericht door Milou van Ast

Milou van Ast is leerkracht in het basisonderwijs met werkervaring op verschillende basisscholen in en rondom Oosterhout.

Ze is afgestudeerd aan de PABO van de Hogeschool van Utrecht, heeft de Daltonopleiding gedaan en heeft Orthopedagogiek gestudeerd aan de Universiteit van Utrecht. Tijdens haar studie heeft ze deelgenomen aan een wetenschappelijk onderzoek rondom de invoering van het portfolio in het basisonderwijs en heeft zich gespecialiseerd in management in funderend onderwijs.

Milou van Ast is lid van de landelijke beroepsvereniging remedial teachers.

Ervaren en gediplomeerde leerkrachten

MiboO’s RT en Bijlesprogramma’s worden niet door studenten gegeven, maar door professionele gediplomeerde leerkrachten met meerjarige praktijkervaring in het basisonderwijs en ruime ervaring met het verzorgen van RT en Bijles.

Heeft uw kind bijles nodig op de basisschool?
Informeer dan naar de verschillende mogelijkheden van MiboO.