Tarieven MiboO

MiboO – Vriendelijke Tarieven voor Professionele Bijles

MiboO hanteert vriendelijke tarieven voor de verschillende Bijlesprogramma. Alle genoemde tarieven zijn inclusief BTW en lesmateriaal. Betaling is per maand de eerste van de maand vooruit te voldoen. (Prijs uitgaande van 4 weken/lesuren per maand. Indien de maand 5 weken heeft wordt de prijs per maand pro-rato verhoogd.)

Wilt u s.v.p. ook onze Voorwaarden lezen.

 

Wij verzoeken u om van onze Voorwaarden kennis te nemen.

Betaling is per maand de eerste van de maand vooruit te voldoen. Wanneer betaling niet heeft plaatsgevonden worden de bijlessen opgeschort.

Afmelding en gemiste lessen
Gemiste lessen kunnen alleen bij tijdige afmelding (uiterlijk 48 uur voor de geplande bijles) in overleg worden ingehaald binnen één maand na het missen van een afgemelde bijles. Hierna vervalt het recht om een les in te halen. Betalingen van gemiste bijlessen, al dan niet afgemeld, worden niet gerestitueerd. Afmelding zijn alleen geldig nadat deze door MiboO als zodanig worden bevestigd. (De zogenaamde Afmeldingbevestiging.)

Opzegtermijn
De minimum opzegtermijn is één maand, ingaande op de eerste van de aankomende maand na de opzegging.
(Dus meldt u het Bijlesprogramma bijvoorbeeld op 12 februari af, dan gaat de opzegtermijn 1 maart in en is de laatste datum van de overeenkomst 30 maart.)
Alle rechten voorbehouden MiboO Instituut voor Bijles Basisonderwijs Oosterhout